Banc gegant de Sant Jordi Desvalls

Us proposem una activitat ràpida, un mirador original, per veure el camp

Temps mig de l’activitat10 minuts
Franja de temps ocupatMig dia (menys)
Temps aproximat des de Barcelona1:10 h
Ideal per a: families, nens, excursions escolars

Seguim pel Gironès i avui us plantegem una parada ràpida entre pobles. No es tracta d’una visita obligada, més aviat és un respir en un trajecte de cotxe. Però un respir molt original.

  1. On es troba el banc gegant de Sant Jordi Desvalls
  2. Què veurem en el banc gegant
  3. Allotjament a Girona
  4. Altres articles que poden interessar-te
  5. Quina és la teva opinió sobre el banc gegant de Sant Joan Desvalls?
Girona - Sant Joan Desvalls - Banc gegant mirador
Girona – Sant Joan Desvalls – Banc gegant mirador

On es troba el banc gegant de Sant Jordi Desvalls

El banc es troba a les afores del terme municipal, concretament a les següents coordenades, les quals podeu enganxar directament sobre Google Maps:

42.08046038188276, 2.945287407831651

Una altra manera es posar el nom del banc al buscador. La idea és anar des de Sant Jordi Desvalls per la carretera que va cap a la Mata o Viladesens. Ens quedarà a la nostra esquerra.

Què veurem en el banc gegant

Doncs poc més que el banc gegant, sincerament. Es tracta d’un espai rodejat de natura i camps, que pretèn ser un espai de calma, meditació i descans. La millor manera de fer-ho ha estat fent aquesta iniciativa, copiada d’altres bancs gegants que trobem pel món.

Nosaltres, de bancs gegants, ja n’hem visitat aquest, el de Castelldefels i diversos per la Toscana. Però, tot i que no sigui una proposta nova, no deixa de ser original. Asseure’s en un banc sobredimensionat sempre et fa sentir més petit, com si fossis poc en el univers que t’envolta. I potser d’això es tracta!

Poc més podrem fer allà, a part de descansar i veure el voltant. Us recomanem veure les altres activitats que hi ha al voltant per tal de completar el dia.

Punts a favor:

  • Es una visita molt fàcil i molt agradable
  • Ideal per a families amb nens petits
  • Totalment gratuita

Punts en contra:

  • Tan sols és el que és, cal complementar l’activitat

Allotjament a Girona

Si busques un allotjament per Girona, nosaltres te’n proposem quatre. Els hem avaluat tot tenint present la ubicació, la comoditat, l’atractiu del lloc, les opinions i, obviament, la butxaca. De fet, una de les propostes, Can Bassa, és on ens vam allotjar nosaltres i va ser genial. La resta han estat escollides pensant en d’altres necessitats i sempre mirant les millors valoracions i ubicació.

Et demanem: La nostra tasca principal és donar-te un bon servei y informa-te de la millor manera per fer el teu viatge genial! No et cobrem res, però si que ens faries un favor si reserves amb aquest link, els quals són referits i ens suposen ingressos per tal de seguir amb la nostra tasca divulgativa (som un mitjà independent). El preu, amb link o sense, és el mateix.

Apartamentos Can Bassa: a partir de 183 Euros. Esta antigua masía fue nuestra elección. Y fue, sinceramente, genial. Tanto el pueblo como el alojamiento estan llenos de encanto. Estuvimos muy cómodos y muy bien atendidos. Es ideal para ver Girona y alrededores. Dispone también de piscina en verano.
Peninsular: a partir de 101 Euros. En pleno centro de Girona, es una de las opciones más ajustadas en relación/precio. Moderno, funcional, agradable y bien ubicado, aunque no tan cálido como otras opciones que te proponemos. Sin embargo, esta muy bien valorado.
Hotel Històric: a partir 151 Euros. También ubicado en pleno centro de Girona, esta opción escapa un poco de precio. ¿El motivo? Porqué es una experiencia más del viaje, ya que las habitaciones tienen una calidez especial con sus paredes de piedra o las vigas de madera. ¡Ideal para estancias de una noche!
B&B Hotel Girona 3: a partir de 66 Euros, es la opción más económica de las que te proponemos. Este hotel se encuentra en la ciudad, pero a 3 km del centro. Esto no es mala idea si queremos visitar alrededores además de la ciudad. De hecho, su ubicación está muy bien valorada. Además, el hotel tiene muy buena relación calidad/precio, con grandes reseñas de sus habitaciones y su desayuno.

Altres articles que poden interessar-te

Altres articles de Girona:

Quina és la teva opinió sobre el banc gegant de Sant Joan Desvalls?

T’animem a compartir la teva experiència. ¡Entre tots els turistes ens ajudarem a fer un viatge millor!

Deja un comentario


Logo viviraventuras

¡Suscríbete a Viviraventuras y disfruta de ventajas gratis!

¿Te ha sido útil este contenido?

Puntuación: 4 de 5.

Puedes seguirnos también en estas redes sociales:

Deja un comentario